CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Kerekesszékek

A kerekesszék egy egészségügyi segédeszköz, amely abban segít, hogy a járni nem vagy csak nehezen tudók is minél egyszerűbben tudjanak közlekedni, normál életvitelt folytatni. Az egyik legősibb gyógyászati sgédeszköz, amelynek már már nem csak kézzel hajtott de motoros változata is van, a hátul található fogantyúk pedig lehetővé teszik a szék tolását, innen ered mára már elavultnak ható megnevezése, a tolókocsi.

Egy mai, minden igényt kielégítő kerekesszék legfőbb feladata, hogy a tulajdonosa a lehető legkisebb erőfeszítéssel és a legkényelmesebb módon tudjon mások segítsége nélkül, a testét legkevésbé terhelő módon mozogni, közlekedni, élni.

Kínálatunkban az egyszerűtől kezdve a legmodernebb változatig megtalálhatóak a kerekesszékek, legyen szó akár időszakos, akár mindennapos használatról.

 

Tovább

A test fizikai paramétereit figyelembe kell kiválsztani a kerekesszéket, azt hogy milyen legyen a beülő szélesség, amennyiben a szék típusa lehetővé teszi a méretválasztást.

A kerekesszék kiválasztásánál további különböző szempontokat kell figyelembe venni. Meghatározó, hogy milyen korú a szék használója, hogy milyen fizikai állapotban van, hogy ő kívánja-e majd mozgatni a széket vagy egy segítő személy, hogy kézi erővel hajtott vagy motorral felszerelt legyen-e, hogy napi hány órát tartózkodik benne a beteg, hogy elsősorban beltéri vagy kültéri használatra kívánja-e alkalmazni. Lehet az eszköz összecsukható vagy fix méretű, készülhet különféle anyagokból, a megjelenése lehet puritán vagy exkluzív.

Mindezektől függően alakulnak a termékek árai, amelyek közt minden bizonnyal megtalálja webáruházunkban az Önnek legmegfelelőbbet!

Kínálatunkban gyermekek számára kialakított kerekesszékeket is megtalál, amelyek lefgontosabb tulajdonsága hogy sok paraméter állítható az eszközökön, amely azért fontos, mert a szék gyakorlatilag "együtt tud nőni a gyermekkel", így akár hosszú éveken át kiszolgálva a gyermeket és szüleit.

Speciális kialakítású székeket is talál a palettán, választható keskeny kivitelű kerekesszék, amennyiben a lakókörnyezet azt kívánja meg, illetve vannak úgynevezett multifunkciós kerekesszékek is az otthoni használatra, amelyek lehetővé teszik például a székben történő zuhanyzást, de akár az eszköz szobavécéként való használatát is.

Kérdés esetén keresse bátran kollégánkat!

Tovább