CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Ágyasztalok, ágytálcák

Egy professzionális, kórházi környezetben is alkalmazott, kerekeken guruló ágyasztal beszerzésével sok gondunk megoldódhat a beteg gondozásával kapcsolatban, hiszen kialakítása révén több funkciót tud ellátni. Több hétköznapi tevékenység végzésében segítségünkre lehet, nem kell feltétlenül csak az étkezésre gondolni, ha ágyasztalról van szó.

Tovább

Az ágyasztal legkiemelkedőbb tulajdonsága kétségtelenül ez, hiszen a beteg elé betolva bármilyen halmazállapotú étel elfogyasztását lehetővé teszi a legkisebb kockázattal.

Kiemelendő, hogy ezek az eszközök rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható anyagokból készülnek, így nem kell aggódni a tisztántartásuk miatt. Az állítható magasság a beteget gondozó személy számára is megkönnyíti az elvégzendő tevékenységeket, mivel kevesebbet kell hajlongani a beteg körül.

Mindezeken túl alkalmas írásra, olvasásra, rejtvényfejtésre és számítógép használatra, lehet rajta társasjátékozni az unokával, lehet rajta manikűrözni és mindenféle olyan tevékenységet végezni, amihez egy stabil és sík felületre van szükség.

Az ágyasztal magassága természetesen állítható, így mindenki számára optimális lehet. A mai modern kiviteleken már nemcsak egy dönthető asztallap található, hanem akár több, egymástól függetlenül dönthető rész is, így gond nélkül megfér egymás mellett egy pohár víz és a mobiltelefon is, anélkül hogy kellemetlen találkozás lenne a kettőből.

Az eszköz megvásárlása előtt mindenképpen szükséges lemérni az ápolásra használt ágy alatti helyet, hiszen nem minden bútor magassága teszi lehetővé. hogy beférjen alá az ágyasztal kerekeken guruló tartó része. Ha a betegünk kórházi ápolási ágyban fekszik otthon, akkor nincs akadálya a két eszköz együttes használatának, hiszen tökletesen elférnek egymás alatt.

Tovább