CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Fürdőszobai eszközök

A betegápolásban használható fürdőszobai eszközök nagyon fontos szerepet játszanak az idős vagy mozgássérült betegek napi higiéniájának fenntartásában. Ezek az eszközök segítenek abban, hogy a betegek biztonságosan tudjanak fürdeni, tisztálkodni és szükség esetén a WC-t használni, miközben csökkentik az esések és balesetek kockázatát.

A fürdőszobai fürdőszékek különösen fontosak azok számára, akik képtelenek hosszabb ideig állni vagy ülni a zuhany vagy a fürdőkádban. Ezek a székek általában könnyen tisztítható anyagból készülnek, és rendelkeznek kényelmes, ergonomikus üléssel, valamint biztonságos rögzítőpántokkal, hogy megakadályozzák a csúszkálást. Vannak olyan fürdőszékek is, amelyek magassága állítható, így könnyen alkalmazkodnak a felhasználó magasságához és a környezeti feltételekhez.

A fürdőkád padok és fellépő lépcsők segítenek abban, hogy a betegek biztonságosan léphessenek be és ki a fürdőkádból. Ezek az eszközök általában stabil tartókkal rendelkeznek, amelyek segítenek megtartani az egyensúlyt. Az ülő padok segítenek a betegeknek megpihenni, amikor fürödnek, és segítenek csökkenteni az izomfeszültséget.

A fürdőszoba kapaszkodók segítenek a betegeknek megtartani az egyensúlyukat a zuhanyzóban vagy a fürdőkádban. Ezek az eszközök általában tartós anyagból készülnek, és a falra rögzíthetők. A kapaszkodók segítenek a betegeknek felállni, leülni vagy mozogni a fürdőszobában, anélkül, hogy aggódnának az egyensúlyuk miatt.

Összességében a betegápolásban használható fürdőszobai eszközök nagyon fontosak az idős vagy mozgássérült betegek számára, akiknek segítségre van szükségük a napi higiéniájuk fenntartásában. Ezek az eszközök segítenek csökkenteni a balesetek és sérülések kockázatát, és lehetővé teszik a betegek számára a jobb életminőséget.

Tovább