CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Betegemelő liftek

A betegemelő liftekkel korábban csak kórházakban találkozhattunk, mára azonban akár otthoni használatra is elérhetőek, ha a családban valaki ideiglenesen, vagy tartósan fizikai ellátásra szorul, és más módon nem mobilizálható.

A betegemelő lift legjobb tulajdonsága, hogy nem kell óriási erőfeszítéssel "többkezes" műveleteket végrehajtani, mivel ez az emelőkaros gép felemeli helyettünk a beteget és segít elmozdítani a kívánt helyre. Egy lelógó hámba beleülteteve gépi erővel válik mozgathatóvá a test, így megkönnyítve az egyik helyről a másikra való mozgatást.

Ha az Ön otthonában szüksége lenne egy ilyen eszközre, forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább

A betegemelő liftre olyan háztartásokban van szükség, ahol mozgássérült ember tartós ellátásáról kell gondoskodni. Az eszköz segítségünkre van a beteg testének mozgatásában, mindegy hogy a tisztálkodásban kell a segítségére lenni, vagy a lakáson belül egyik helyről a másikra mozdítani.

A betegemelő lift tehermentesíti a beteget gondozó személyt, hiszen elvégzi helyette azt a feladatot hogy a mozgásképtelen ember testét saját testének fizikai erejével, akár kínszenvedés árán mozgassa, nincs szükség több személy jelenlétére a betegemelésben.

Egy hám segítségével tudjuk gépi erő alkalmazásával felemelni a testet, ez lerövidíti a mozgatással töltött időt, leveszi az ápoló válláról a cipekedés terhét, ez a beteg önbecsülésének is jót tesz, hiszen gyorsabbá és  kényelmesebbé válnak a napi rutinok, emberi "beavatkozás" nélkül.

Kínálatunkban többféle betegemelő liftet talál az egyszerűtől a csúcstechnológiásig.

A betegemelő liftek olyan speciális emelők, amelyek segítségével lehetőség nyílik a mozgáskorlátozott, illetve ágyban fekvő betegek könnyű és biztonságos áthelyezésére, emelésére és leengedésére. A betegemelő liftek segítségével a betegek felemelhetők és áthelyezhetők egyik helyről a másikra anélkül, hogy a mozgáskorlátozottságuk miatt bármilyen nehézséggel találkoznának.

Az akkumulátoros liftek hámmal a legelterjedtebb típusú betegemelők közé tartoznak. A lift használatához általában egy speciális H- vagy U-alakú emelőhorogot kell használni, amely segítségével fel lehet szerelni a hámmal ellátott emelőfelszerelést. Az emelőhorogot a beteg alá helyezik, majd az emelővel felemelik, amíg a beteg nem lóg a levegőben. Ezután a beteget az új helyére lehet helyezni, majd a liftek segítségével újra le lehet engedni.

Az akkumulátoros liftek hámmal nagyon hasznosak, mivel egyszerűen kezelhetők és biztonságosak. Az akkumulátorral ellátott betegemelőkkel a betegek mozgatása nem igényel erős fizikai erőfeszítést, és a liftek mozgatási sebessége állítható a környezeti körülményekhez és a beteg állapotához igazítva.

Az ágyban fekvő betegek mozgatására tervezett emelők és lift rendszerek nagyon hasznosak a betegek és a gondozók számára. Ezek a rendszerek csökkentik a beteg ágyból való kiemelésének és mozgatásának nehézségeit, és lehetővé teszik a betegnek a lehető legnagyobb kényelemmel történő mozgatását. Az emelők és lift rendszerek segítenek megelőzni a sérüléseket és a felfekvéseket, amelyek ágyban fekvő betegek esetében gyakran előfordulnak.

Összességében a betegemelő liftek és az akkumulátoros lift rendszerek nagyon hasznosak a betegek és a gondozók számára, mivel segítenek a betegek kényelmes és biztonságos mozgatásában.

Tovább