CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Anatómia markolatú járóbot 243604

Anatómia markolatú járóbot 243604
Anatómia markolatú járóbot 243604
Anatómia markolatú járóbot 243604
Anatómia markolatú járóbot 243604

Anatómia markolatú járóbot 243604

Az anatómiai járóbotok olyan eszközök, amelyek kifejezetten az emberi test természetes tartását követik. Az ilyen járóbotok általában könnyűek, alumíniumból készülnek, és állítható magasságúak, hogy az egyén magasságához igazodjanak. Az anatómiai markolatok ergonómikusan tervezettek, hogy a tenyérnek és az ujjaknak megfelelő tartást és kényelmet biztosítsanak. A megfelelő tartás segít csökkenteni a hát-, nyak-, és vállfájdalmat, miközben a járóbot használata segít biztonságosan és stabilan közlekedni. Az anatómiai járóbotok különböző súlyúak és terhelhetőségűek lehetnek, és nagyon hasznosak az idősebb emberek és a mozgássérültek számára.

 

Technikai adatok:

-Markolat magassága állítható: 70-94 cm (12 állítható lehetőség)

-Súly: 0,4 kg

-Terhelhetősége: 100 kg

-Jobb/Bal oldali kialakítás

Bővebben
Márka :
Herdegen
Cikkszám :
GS279VP
Várható szállítás :
Raktáron levő: 1-2 munkanap; Nincs raktáron: 4-6 munkanap
További adatok
Raktáron
4 900 Ft
Egységár: 4 900 Ft/db
Jobb: Raktáron
Bal: Raktáron
Részletek

A Vital-Pro anatómia markolatú járóbot egy kiváló minőségű járóbot, amely rendkívül kényelmes és stabil használatot biztosít az idősebb emberek és a mozgássérültek számára.

A járóbot magassága állítható, így könnyen alkalmazkodik a felhasználó magasságához, és a kívánt tartást biztosítja. Az állítható magasságú változat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a járóbotot az egyén magasságához igazítsák, így biztosítva a megfelelő tartást és kényelmet. A járóbot magassága állítható 70 és 94 cm között.

A Vital-Pro járóbot nettó súlya rendkívül könnyű, mindössze 0,4 kg, így a felhasználók számára könnyen hordozható és mozgatható. A járóbotok anyaga kiváló minőségű alumínium, amely biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Az alumínium könnyű, de erős anyag, így a járóbot hosszú élettartamú és ellenálló a kopásnak.

A Vital-Pro járóbot maximális terhelhetősége 100 kg, így biztonságosan használható az idősebb emberek és a mozgássérültek számára. A járóbot lába rendkívül stabil és biztonságos, így megakadályozza az esetleges kiegyensúlyozatlanságot vagy baleseteket.

Az anatómiai markolat rendkívül kényelmes és természetes tartást biztosít az ujjaknak és a tenyérnek, csökkentve az esetleges fájdalmakat és kellemetlenségeket. Az egyenes tartás megkönnyíti testtartást, amely segít a hát, a nyak és a vállak fájdalmának csökkentésében. Az anatómiai markolatok biztosítják a megfelelő stabilitást és tartást, miközben a járóbotot használjuk.

Összességében a Vital-Pro anatómia markolatú járóbot egy minőségi és megbízható járóbot, amely könnyen használható és biztonságos. Az állítható magasság, a kényelmes anatómiai markolat és a könnyű alumínium anyag garantálják a felhasználók számára a kényelmes és biztonságos közlekedést.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
Herdegen
Cikkszám
GS279VP
Hasonló termékek