CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Felállást segítő és kényelmi fotelek

Egy felállást segítő kényelmi fotel nemcsak a lakás díszévé válhat kifinomult megjelenésével, de nagy szolgálatot tehet olyan esetben, ha a háztartásban valaki lesérül, esetleg műtétből kifolyólag mozog nehezen egy ideig, vagy akár tartósan gondot okoz neki a mozgás, s különösen a le- és felállás.

Az ülőbútorok lábára nem minden esetben szerelhető fel magasító eszköz, de különösen fontos, hogy az ülőhelyzetből felállást és az állóhelyzetből leülést minél könnyebbé tegyük a betegek számára. A legtökéletesebb eszköz a nehezen mozgó személy számára, ha felállást segítő székben tölti pihenőidejét, hiszen így a nehezen kivitelezhető mozdulatokhoz nincs szükség megterhelő erőkifejtésre, kapaszkodóra, vagy segítő kezekre. Egy egyszerűen kezelhető távirányító segítségével a fotel a rajta ülő személlyel együtt képes fölemelkedni, ezzel fölállítva őt, ami hatalmas segítséget jelent azok számára, akiknek ez csak kínok árán kivitelezhető mozdulat.

 

Tovább

A fotelek egy vagy két nagy teljesítményű motorral vannak felszerelve, amelyek vagy egyszerre, vagy külön-külön képesek a lábtartót és a háttámlát mozgatni a távirányító gombjának lenyomására. A fotel akár fekvő pozícióba is állítható, így gondtalan pihenésben lehet része a rajta pihenőnek.

Ha felkeltette érdeklődését a termék, üzletünkben megnézheti és ki is próbálhatja! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább