CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Masszázsfotelek

El tudja képzelni, hogy valódi masszázsélményben legyen része az otthonában, akkor, amikor csak akarja, anélkül, hogy időpontot kéne egyeztetnie, vagy alkalmazkodnia valakihez?

Ha hektikus életmódot él, nehezen tud masszázsterapeutájával "emberi" időben találkozni, vagy egyszerűen csak pihenésre, felfrissülésre vágyik egy prémium kényelmi fotel által, akkor Önnek találták ki a legújabb, kompakt méretű, minden igényt kielégítő, masszázsfunkcióval és hőterápiás tulajdonságokkal is rendelkező pihenő foteleket.

Az újgenerációs masszírozó tulajdonságoknak köszönhetően a masszázs több irányból és módon, nyomással és forgással is éri a testet. A beépített masszázsgörgők pedig nemcsak masszírozni tudnak, de a bennük található fűtőszál segítségével már föl is melegítik a fotelt, így Önnek nincs szüksége takaróra vagy egyéb melegítő eszközre.

Tovább

Az egyéb kényelmi funkciók között szerepel a ma már szinte elengedhetetlen USB-töltőállomás, hiszen sokak igénye, hogy pihenés közben a kütyüik feltöltéséről is gondoskodhassanak, vagy akár használhassák is őket. Ilyen szempontból egy efféle fotel remek munkaállomásként is funkcionál, hiszen ha egy ilyenben látja el a home office-ban végzendő feladatait, bizonyára javul majd a munkateljesítménye is.

Újdonság a pihenőszékek piacán a zéró gravitációs póz funkció, amely a fotel távirányítójával egyszerűen beállítható, a szék fokozatmentesen alakul át a lebegés érzését biztosító dőlésszög irányába. Ebben a fekvő pózban önmagában is jóleső érzés a pihenés, de az ezzel az alátámasztással végzett masszázs kíméletes és nagyon hatékony is a test számára.

Tovább