CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Vérnyomásmérők

A magas vérnyomás (hipertónia) korunk egyik legelterjedtebb betegsége, melynek szív- és érrendszeri következményei világszerte rengeteg életet követelnek. Egy jó minőségű modern vérnyomásmérő készülék életet menthet. A család minden tagja számára lehetővé teszi a rendszeres vérnyomá-sellenőrzést és lehetővé teszi a probléma idejében történő észlelését.

Tovább

A magas vérnyomás (hipertónia) korunk egyik legelterjedtebb betegsége, melynek szív- és érrendszeri következményei világszerte rengeteg életet követelnek. Hazánkban minden ötödik, 60 év felett pedig minden második felnőttnek magas vérnyomása van. Mivel sokáig semmiféle tünetet nem okoz, általában csak "csendes gyilkosként" emlegetik. Sokan nem fordítanak rá kellő figyelmet, kockáztatva a komoly szövődményeket: a magas vérnyomás betegség a stroke-os és szívinfarktusos esetek 75 százalékában kiváltó okként jelentkezik. A szív- és érrendszeri szövődmények világszerte a leggyakoribb haláloknak számítanak, s évente több mint 17,5 millió ember életét követelik.
Egy jó minőségű modern vérnyomásmérő készülék életet menthet. A család minden tagja számára lehetővé teszi a rendszeres vérnyomás ellenőrzést és lehetővé teszi a probléma idejében történő észlelését. Ha a magas vérnyomás kialakulásakor időben elkezdődik a rendszeres orvosi kezelés, a súlyos következmények biztosan elkerülhetők.
A ma elérhető vérnyomásmérő készülékek a modern technológia alkalmazásának következtében megbízhatóan és teljesen automatikusan képesek ellenőrizni otthoni környezetben a páciens vérnyomását minden napszakban. Csak akkor kell az orvosi rendelőben megjelennie, ha valóban probléma adódott.
Azok számára, akik rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állnak, kiemelten fontos a naponta többszöri vérnyomás ellenőrzés. Csak így biztosítható, hogy az orvos úgy legyen képes kiválasztani és beállítani a legmegfelelőbb gyógyszeres kezelést, hogy az folyamatosan a kritikus érték alatt tartsa a vérnyomást. Ellenkező esetben a kezelés nem fogja elérni a célját, pedig a kezelt beteg biztonságban érzi magát, hiszen pontosan szedi az orvos által rendelt gyógyszert. Igazából a magas vérnyomás megfelelő gyógyszeres kezelés nem lehetséges a nélkül, hogy a páciens rendszeresen (naponta többször, minden napszakban) ne ellenőrizze megbízható készülékkel az aktuális vérnyomás állapotát és erről ne tájékoztassa pontosan vezetett vérnyomás naplóval a kezelőorvosát.
A vérnyomás mérésről itt olvashat

Tovább