CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Szoba WC-k

A szoba WC a nehezen mozgó, sérült, vagy beteg embereknek készül, akik számára a mosdó helyiségbe való eljutás nem megoldható. A szoba WC-k különböző kivitelben készülnek, a felhasználók speciális igényeit figyelembe véve.

Vannak olyan szoba WC-k, amelyek szék formájúak, bőr kárpitos fedőlappal ellátottak, szobabútor jellegűek.

Lényeges szempont lehet az állítható magasság, különösen azoknál a betegeknél, akiknek a le- és felülés komoly problémát jelent. A testmagasság figyelembe vételével választható ki az optimális ülésmagasság.

Tovább

A szoba WC-k fix, vagy gördíthető kivitelben készülnek. A gördíthető szoba WC-k egyszerűen mozgathatóak a lakáson belül. Adott esetben lehetővé teszik a beteg néhány méteren belüli helyváltoztatását is. Lehetőség van összecsukható változat választására is. Ebben az esetben, ha nem szükséges az eszköz használata kis helyigénye miatt könnyebben elhelyezhető, esetleg utazásnál autóba egyszerűbben betehető.
Speciális igényt elégítenek ki a nagy teherbírású szoba WC-ek. Az anyag kiválasztásánál és a forma megtervezésénél egyaránt a nagyobb terhelésből  adódó elvárások szerepelnek kiemelkedő helyen.
Kombinált, szoba WC-fürdetőszék, illetve szoba WC-kerekesszék kivitelben is készülnek eszközök, melyek a mozgássérült betegek minél kevesebb mozgatásával segítik az alapvető szükségletek elvégzését.

Kínálatunkban rengeteg féle szoba wc található az alap kiviteltől kezdve a prémium kategóriásig.

Tovább