CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve

Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve
Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve
Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve
Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve
Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve
Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve

Elektrosztatikus negatív ionos légtiszító mini torony UV fénnyel kiegészítve

Az elekrosztatikus NEO-TEC XJ 1100 légtisztító mini torony által kibocsátott negatív ionok segítenek a levegő tisztításában, a légtisztító készülékbe épített speciális fémlemez pedig magához vonzza és összegyűjti a szennyeződéseket: port, polleneket, baktériumokat, vírusokat, különböző allergén anyagokat és még a kellemetlen szagokat is megszünteti, a levegőt tisztán és frissen tartja, teljesíti a légtisztítás fontosságát.
Beépített UV lámpa növeli a légtisztítás hatékonyságát: alkalmas olyan mikroorganizmusok elpusztítására, mint a baktériumok, vírusok, gombák és penész

Bővebben
Márka :
N/A
Garancia :
24 hónap
Cikkszám :
LT050
Várható szállítás :
Bizonytalan
További adatok
Nincs raktáron
Megszűnt
12 730 Ft
Egységár: 12 730 Ft/db
Nem vásárolható!
Részletek

Egy lakás valamennyi helységében mikrobák milliói élnek, melyek jó része egészségre ártalmas, így felelősek lehetnek betegségeink kialakulásáért. Ezért rendkívül fontossá vált otthonunkban a légtisztítás, a légtisztítók használata.
A légtisztító készüléket 15m2 körüli lakóhelyiségeknek (konyha, szoba, iroda) légtisztítás céljából, dohányfüst és kellemetlen szagok kiszűrésére fejlesztették ki.

A Neo-Tec XJ 1100 mini torony ionos légtisztító készülék tulajdonságai:
• Segíthet megszüntetni a kellemetlen szagokat, elpusztítani a baktériumokat.
•15m2-es helyiség levegő tisztítására javasolt
• Beépített UV lámpa növeli a légtisztítás hatékonyságát: hatásos olyan mikroorganizmusok elpusztítására, mint a baktériumok, vírusok, gomba és penész
• A légtisztító készülékben nem szükséges betétet cserélni, nincs semmilyen plusz költség.
• Könnyen tisztítható szennyeződésgyűjtő fémlemez
• Hangtalan légtisztítás
• Igényes, praktikus formatervezés
• Teljesítmény: 5W
• Negatív ion kibocsátás: >= 1X104/CM3

Miért van szükség  légtisztító berendezésekre a háztartásban?

Egészségesebb, tiszta levegőt légtisztító készülékekkel, hogy az allergiának, fertőzéseknek esélyük se legyen!A szervezetbe kerülő szennyező anyagok 20 %-a a levegőből származik. A környezetünkben található szennyeződésekre (por, pollenek, spórák stb.) vezethető vissza nagyon sok betegség. A légtisztítás, légtisztítók használata elengedhetetlen saját környezetünkben.
Az allergia nem gyógyítható, csak tünetei enyhíthetők. Az egyik megoldás az allergia betegséget kiváltó káros anyagokkal való találkozás megakadályozása lehet: a légúti allergia esetén a légtisztítók használata, a légtisztítás jelenthet enyhülést.
A szmog térképek egyre elkeserítőbb eredményt mutatnak, a légszennyezettség Magyarország legnagyobb részén az erősen szennyezett kategóriába sorolódik. Légtisztítás, légtisztító készülékek szükségessége egyre emelkedik.
Szinte alig van olyan család, ahol a szennyezett levegő egészségkárosító hatásaival kapcsolatos problémák a felnőttek, gyerekek életét ne keserítenék: asztma, allergia. A légtisztítók enyhíthetik a tüneteket.
A szellőztetés nem old meg mindent, mert a beáramló levegő is szennyezett, ezért érdemes kiegészítő eszközöket használni: légtisztítók, légtisztítás.
A levegő tisztasága, a légtisztítás nem csupán a komfortérzetet növeli, de csökkenti a kórokozók okozta fertőzéseket, az allergia tüneteit. A légtisztítás, a légtisztító készülékek használata segíthet már meglévő problémák enyhítésére és a betegségek megelőzésére.
A gyakori betegség, az asztma megelőzése:
Az asztmások lehetőleg tiszta levegőben éljenek, mozogjanak, ezt ajánlják. Ebben segíthetnek a légtisztító, párásító készülékek, a légtisztítás.
A népbetegség egyik tagja, az allergia ellen kímélő környezet ajánlott:
Megoldást, enyhülést jelenthetnek a légtisztító berendezések és a párásító készülékek.

A légtisztítás mellett lényeges a negatív ionok hatása

A negatív ionok hasznosak számunkra:
1. Egészséges energiával töltenek fel
2. Légzőszervi allergia enyhülését okozza
3. Csökkenti az álmosságot, fáradékonyságot
4. Gyorsítja a sebek gyógyulását
5. Tisztítja a levegőt
A negatív ionok az élet egyik fő alkotó elemei, hiányuk az életműködések zavarában nyilvánul meg.  A Neo-Tec légtisztító helyreállítja a zárt térben az ionok arányát és a légtisztítás is megvalósul.
Az ionizált levegőnek szerepe lehet az allergia kialakulásában. Kutatások igazolják, hogy bizonyos allergiát kiváltó anyagok, mint például a por vagy a pollenek, pozitív elektromos töltéssel rendelkeznek. A negatív ionok, csökkentik ezen pozitív töltésű anyagok allergenitását a légző rendszer sejtjeiben.
Számos jótékony hatásuk miatt tehát érdemes mesterséges módon növelni környezetünkben a negatív ionok koncentrációját olyan eszközökkel, melyek képesek negatív ionokat előállítani, kibocsátani és a légtisztítás feladatát is elvégzik.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
LT050
Hasonló termékek