CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Összeszerelés, szerelve történő szállítás

Összeszerelés, szerelve történő szállítás

Összeszerelés, szerelve történő szállítás

Ön kérheti, hogy az egyébként lapraszerelve dobozolt termékeket munkatársaink összeszereljék és úgy szállítsuk ki Önnek.

A termékek összeszerelése általában egyszerűen, egy csavarhúzó segítségével elvégezhető. De ha ez gondot okozna, segítünk Önnek!

Bővebben
Márka :
N/A
Cikkszám :
SZK6
További adatok
Nincs raktáron
1 000 Ft
Egységár: 1 000 Ft/db
Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassák el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
SZK6
Hasonló termékek