CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Tüskés csúszásgátló cipőre

Tüskés csúszásgátló cipőre
Tüskés csúszásgátló cipőre
Tüskés csúszásgátló cipőre
Tüskés csúszásgátló cipőre

Tüskés csúszásgátló cipőre

Röviden a termékről:

Általános jelenség a téli időszakokban a jeges, csúszós járdafelület. Mindenki számára fontos, hogy a járdán való közlekedést balesetmentesen tudja megoldani.
A szaküzletünkben és a web oldalunkon forgalmazott csúszásgátló, segít, hogy a közlekedés biztonságosabb legyen.
A csúszásgátló legfontosabb része a talpazaton található, megerősített acél tüskék. Ezeknek köszönhetően a közlekedés biztonságosabbá válik a csúszós felületeken.
Nagyon fontos! A terméket soha ne használja beltérben, mert az acéltüskék könnyen elkophatnak.

A terméket (felnőtt) méret alapján lehet választani:

M- 39-44
L-36-41
XL-45-48

Bővebben
Márka :
SUNDO Homecare
Cikkszám :
EG144
További adatok
Raktáron
2 590 Ft
Egységár: 2 590 Ft/db
XL 45-48: Raktáron
M 36-41: Raktáron
L 39-44: Raktáron
Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
SUNDO Homecare
Cikkszám
EG144
Hasonló termékek