CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Vérnyomásmérő csuklós Beurer BC-40

Vérnyomásmérő csuklós Beurer BC-40

Vérnyomásmérő csuklós Beurer BC-40

Termék tulajdonságai:

Az eszköz teljesen automatikusan méri a csuklón (13,5 - 19,5 cm kerületű csuklón)a vérnyomást és pulzust. Automatikusan mér a felpumpálás ideje alatt, mely elősegíti a gyors és kényelmes mérést
Az eszköz tárolja összes mérési értéket.
Kijelzője áttekinthető : jelzi ha termék meghibásodik és a szükséges elemcserét (2 x 1,5 V AAA elem), továbbá megjeleníti a dátumot és az időt
Memóriahelye: 60 mérésre elegendő tárhely
Arrhythmia felismerése
Gyógyászati termék
A termékhez tároló doboz is jár

Bővebben
Márka :
BEURER
Cikkszám :
VM038
További adatok
Nincs raktáron
13 590 Ft
Egységár: 13 590 Ft/db
Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassák el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

 

Adatok
Gyártó
BEURER
Cikkszám
VM038
Hasonló termékek