CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Víz ionizátorok

A legtöbb tudós egyetért abban, hogy a legtöbb betegségnek, amitől szenvedünk, egy közös oka van: a savak és lúgok egyensúlyának felborulása,

A sav-lúg egyensúly fenntartása elengedhetetlen a jó közérzethez és az energikussághoz. A felesleges szabad gyökök és a szervezet elsavasodása elleni küzdelem egyik módja az ionizált lúgos víz használata. A lúgosított víz beiktatása az étrendbe kiváló választás, mivel nagy hatékonysággal oldja meg a feladatot.

Tovább

Napjainkban a fiatalokat egyre inkább érintik az életkorral összefüggő betegségek. A környezetszennyezést, a rossz étkezési szokásokat, a stresszt, a fáradtságot, a dohányzást, az ivást és a mozgásszegény életmódot gyakran emlegetik a szervezet egyensúlyából kibillentő negatív tényezőkként, amelyek anyagcserezavarokhoz és a szervezet általános elsavasodásához vezetnek.

A szabad gyökök egy molekula részei, amelyekből hiányzik egy elektron. Az emberi szervezetben természetes módon, állandó életfolyamatok során keletkeznek. Szükségesek, hogy megvédjék a szervezetet a baktériumoktól és vírusoktól, és elpusztítsák a megváltozott sejteket. A baj akkor kezdődik, amikor túl sok a szabad gyök. A hiányzó elektronok beszerzéséhez a szabad gyökök folyamatosan megtámadják az egészséges sejteket, ezzel megzavarják az egyes sejtek, szervek normális működését, és különféle betegségeket okoznak.

Bár az egészségtelen életmód következményei leginkább idősebb korban érződnek, egészségünket már fiatalkorunk óta befolyásolják a negatív tényezők - alultápláltság, mozgáshiány, káros szokások, stressz és sok más. Minél hamarabb ráébredünk, hogy a szervezetnek nemcsak a betegségeket kell kezelnie, hanem a megelőzésre is szüksége van, annál kevesebb problémánk lesz.

Tovább