CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

    15 cm-es WC-ülés oldalsó bilincsekkel
    Maximális terhelési súly 136 kg


Bővebben
Márka :
Mobiak
Cikkszám :
GS799
Várható szállítás :
Bizonytalan
További adatok
Nincs raktáron
9 260 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

A wc kagylók a legtöbb lakásban alacsonyabbak mint a normál székek. Az alacsony ülőfelületre a nehezen mozgó beteg, idős emberek csak nehezen vagy egyáltalán nem tudnak leülni,vagy onnan felállni. 

A wc magasító kiváló segítséget jelent a tartósan vagy átmenetileg bármilyen okból nehezen mozgó egyénke számára a wc használat során. A wc magasító tehermentesíti a térdet, a lábat a leülés és a felállás során.

Alkalmas sérülések, betegség, műtétek utáni állapot során. Idős emberek számára nélkülözhetetlen segítsés am indennapok során.   

Egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető a legtöbb, hagyományos wc kagylóra. Nem szükséges a normál wc deszka leszerelése. Csak hajtsa fel a normál wc ülőkét és máris felrögzítheti a wc magasítót a mellékelt csavaros rögzítő szerkezet segítségével. Ha nincs szükség a wc magasítóra, pár mozdulattal eltávolíthatja, és a család többi tagja máris normál módon használhatja a wc-t.  


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
Mobiak
Cikkszám
GS799
Hasonló termékek