CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

    15 cm-es WC-ülés oldalsó bilincsekkel
    Maximális terhelési súly 136 kg


Bővebben
Márka :
Mobiak
Cikkszám :
GS799
Várható szállítás :
2-3 hét
További adatok
Nincs raktáron
8 880 Ft
Részletek

A wc kagylók a legtöbb lakásban alacsonyabbak mint a normál székek. Az alacsony ülőfelületre a nehezen mozgó beteg, idős emberek csak nehezen vagy egyáltalán nem tudnak leülni,vagy onnan felállni. 

A wc magasító kiváló segítséget jelent a tartósan vagy átmenetileg bármilyen okból nehezen mozgó egyénke számára a wc használat során. A wc magasító tehermentesíti a térdet, a lábat a leülés és a felállás során.

Alkalmas sérülések, betegség, műtétek utáni állapot során. Idős emberek számára nélkülözhetetlen segítsés am indennapok során.   

Egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető a legtöbb, hagyományos wc kagylóra. Nem szükséges a normál wc deszka leszerelése. Csak hajtsa fel a normál wc ülőkét és máris felrögzítheti a wc magasítót a mellékelt csavaros rögzítő szerkezet segítségével. Ha nincs szükség a wc magasítóra, pár mozdulattal eltávolíthatja, és a család többi tagja máris normál módon használhatja a wc-t.  


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
Mobiak
Várható beérkezés
2-3 hét
Cikkszám
GS799
Hasonló termékek