CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

WC magasító 15 cm csavaros rögzítés Mobiak

    15 cm-es WC-ülés oldalsó bilincsekkel
    Maximális terhelési súly 136 kg


Bővebben
Márka :
Mobiak
Cikkszám :
GS799
További adatok
Raktáron
8 360 Ft
Részletek

A wc kagylók a legtöbb lakásban alacsonyabbak mint a normál székek. Az alacsony ülőfelületre a nehezen mozgó beteg, idős emberek csak nehezen vagy egyáltalán nem tudnak leülni,vagy onnan felállni. 

A wc magasító kiváló segítséget jelent a tartósan vagy átmenetileg bármilyen okból nehezen mozgó egyénke számára a wc használat során. A wc magasító tehermentesíti a térdet, a lábat a leülés és a felállás során.

Alkalmas sérülések, betegség, műtétek utáni állapot során. Idős emberek számára nélkülözhetetlen segítsés am indennapok során.   

Egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető a legtöbb, hagyományos wc kagylóra. Nem szükséges a normál wc deszka leszerelése. Csak hajtsa fel a normál wc ülőkét és máris felrögzítheti a wc magasítót a mellékelt csavaros rögzítő szerkezet segítségével. Ha nincs szükség a wc magasítóra, pár mozdulattal eltávolíthatja, és a család többi tagja máris normál módon használhatja a wc-t.  


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassák el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

 

Adatok
Gyártó
Mobiak
Cikkszám
GS799
Hasonló termékek