CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Ágyemelő lábalátét

Ágyemelő lábalátét

Ágyemelő lábalátét

Gyakran előfordul, hogy otthonunkban az ágyat, az asztalt vagy akár a széket emelnünk kell a könnyebb felállás vagy leülés érdekében. Ehelyett, hogy új bútort vásárolnánk, javasoljuk az ágyláb emelő vagy ágymagasító használatát. Ez a négy darab erős műanyagból készült ágyemelő láb alátét biztonságosan 14 cm-rel emeli meg a bútort. Tartós és stabil, nem csúszik el, így biztonságosan használható. A 14 cm jelentős emelkedést biztosít, amely hosszú távon megkíméli a hátat.

 

 

Bővebben
Márka :
Herdegen
Cikkszám :
ID335
Várható szállítás :
1-2 munkanap
További adatok
Raktáron
5 490 Ft
Egységár: 1 372 Ft/db
Részletek

Használata egyszerű: helyezze az ágy vagy szék lábára az emelőket, és magasabb lesz 14 cm-rel. A 8 cm átmérőjű és 2 cm mélységű, megerősített mélyedésbe könnyen és biztonságosan helyezhető, függetlenül attól, hogy a láb hengeres vagy szögletes formájú.

Ha az ágya láb nélküli, akkor sajnos nem tudja használni ezt az ágyemelőt.

Termékjellemzők:

  • Megerősített alátámasztás
  • Nemcsak hengeres lábak emelhetőek vele
  • Teljes magasság:16 cm
  • Az alátámasztásig, vagyis a tényleges emelési magasság: 14 cm
  • Belső átmérő: 7,6 cm
  • Alsó, külső alapátmérő: 16,7 cm
  • Terhelhetőség: 130 kg x 4 láb
  • Anyaga műanyag

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
Herdegen
Cikkszám
ID335
Hasonló termékek