CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Dínó ultrahangos párásító készülék páraérzékelővel

Dínó ultrahangos párásító készülék páraérzékelővel

Dínó ultrahangos párásító készülék páraérzékelővel

A Dínó ultrahangos, páraérzékelős párásító működési elve:

Az ultrahangos párásító a tartályban tárolt vizet parányi cseppekre porlasztja egy ultrahangos membrán segítségével. A párásító gépbe beépített ventilációs rendszer ezt a finom párát száraz levegőbe juttatja, finom ködöt fúj ki, amely azonnal eloszlik a szobában és így létrejön a kívánt nedvesség.

A párásító készülék a megfelelő páratartalom mellett a levegő tisztaságát is biztosítja ózonos tisztítással.
Amikor a levegő eléri a kívánt nedvességtartalmat, melyet Ön beállított, a készülék azonnal leáll, és szünet üzemmódba helyezi önmagát. Így nem fordulhat elő a szoba levegőjének túlpárásítása, ami ugyanolyan káros lehet, mint a száraz levegő.

Bővebben
Márka :
N/A
Garancia :
24 hónap
Cikkszám :
LT019
Várható szállítás :
Bizonytalan
További adatok
Nincs raktáron
Megszűnt
16 970 Ft
Egységár: 16 970 Ft/db
Nem vásárolható!
Részletek

Miért van szükség párásításra?

Korunk építkezési technológiái és fűtési technikái nagymértékben szárítják a helyiségek levegőjét és így előidézői az egyre inkább terjedő légúti betegségeknek. A fűtött szoba száraz levegője csökkenti a nyálkahártya ellenálló képességét a kórokozókkal szemben.
Orvosi vizsgálatok bizonyították: a megfelelően nedves levegőnek jótékony hatása van a felső légúti betegségek gyógyításában, illetve megelőzésében is.
Asztma, allergia, krupp
esetén a szoba hideg párásítását ajánlják a szakemberek.

Az ultrahangos párásító készülékkel gondoskodhat a levegő megfelelő páratartalmáról és a levegő tisztításáról a párásító ózon kibocsátó funkciójával.

Az ultrahangos párásító tulajdonságai:

 1. Távirányítóval működik
 2. Ha az összes víz elhasználódik, a párásító készülék automatikusan lekapcsol.
 3. Maximum 10 órára előre programozható
 4. Hőmérséklet ellenőrzés: a hőmérsékletet mérő szenzor mérni tudja a helyiség hőmérsékletét, működés közben.
 5. Ózon termelés: a levegő tisztítása és a mikrobák eltávolítása.
 6. Állandó nedvességtartalom: amikor a levegőben a viszonylagos nedvességtartalom eléri a kívánt, beállított szintet, a párásító gép azonnal leáll, és szünet üzemmódba helyezi önmagát
 7. A vízszűrő megtisztítja, és felfrissíti a vizet.

Megfelelő nedvességi szint, relatív páratartalom:

Mi is valójában a relatív páratartalom? Egyszerűen a vízgőz százalékos aránya a levegőben vagy a légkörben. Általában ezt „%RH”– val jelölik, például 45% RH. A légköri levegő mindig tartalmaz vízgőzt, melynek százalékos aránya az időjárási körülményektől függ. Ha egy zárt térben a hideg levegő felmelegszik, a gőz százalékaránya csökken, ami azt jelenti, hogy a relatív páratartalom szintén csökken.

Ha otthonunkban kellemes és ideális levegőt akarunk fenntartani, rendszeresen bizonyos mennyiségű vízgőzt kell a levegőbe juttatnunk, és megfelelő szobahőmérsékletet kell elérnünk. Ezt megtehetjük párásító készülékek segítségével.

Az ember számára megfelelő relatív páratartalom:

 • Hálószoba vagy nappali: 45-64 %RH
 • Váróterem: 40-55  %RH
 • Terem, ahol számítógép vagy egyéb berendezés található 45-60%RH
 • Terem, ahol zongora van 40-60%RH

 

Dínó ultrahangos párásító, ózondúsító műszaki adatai:

 • Áramellátás: 220-240 V 50 Hz
 • Párásító energia: 30 W
 • Víztartály térfogat: 5 L
 • Maximális párologtatási arányszám: 250 ml/óra
 • Minimális párologtatási arányszám: 120 ml/óra
 • Zajszint: 35 dB

 

A Dínó párásító vízszűrője:

A műanyag rész NANO-SILVER-rel van összekeverve, mely egy kiváló anyag a vízben lévő baktériumok számának csökkentésére
A kerámia golyók puhíthatják a vizet, csökkentik  a víz mész-tartalmát.
A kerámia-szűrő a vízben gyakran meglévő kellemetlen szagot eltávolítja.

Mindazonáltal, ez a készülék kiválóan működik a szűrő használata nélkül is!

Mért van szükség most kiemelt figyelemre, párásításra?

Az előző századok otthonai egészen más képet mutattak. A konyhákban állandó sütés-főzés és a házak nem légmentes szigetelése biztosította az egészséges élethez szükséges párás levegőt. A mai legtöbb lakásban és házban száraz levegő keletkezik s ennek kedvezőtlen hatásai vannak szervezetünk számára.

Sűrűsödnek a felső légúti megbetegedések a hidegebb idő beálltával. A fűtött szoba száraz levegője csökkenti a nyálkahártya ellenálló képességét a kórokozókkal szemben. A levegő páratartalmának helyreállítása segít abban, hogy komfortosabban, egészségesen érezzük magunkat és szembe tudjunk szállni a légúti megbetegedésekkel.
Megoldást jelenthetnek a párásító berendezések.
Használatukkal megelőzheti a nyálkahártya kiszáradását, fertőzéses és légúti megbetegedések kialakulását, csökkentheti a fáradékonyságot, és a por légutakba kerülésének mértékét.

Az ózon fontossága: Ózonnal a baktériumok ellen

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag. Ha az ózon kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Hatása miatt az ózon alkalmas a levegő fertőtlenítésére, tisztítására, akár párásító készülékek kiegészítőjeként: Ózonos-Ultrahangos hideg párásító.
Az Ózon- és oxigénterápiával
nagyon sok betegség kezelhető, köztük olyan is melyet más módszerrel nem, vagy csak részlegesen lehet kezelni, ilyenek például az allergiás megbetegedések, mint a szénanátha és az asztma.

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
LT019
Hasonló termékek