CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Gravitációs gerincnyújtó padok

A gerincnyújtó pad a hátgerinc nyújtására, a gerinccsigolyák széthúzására és ezáltal az idegbecsípődések, izomfeszültség csökkentésére szolgáló gravitációs állvány. Használatának beépítése a mindennapokba megelőző jelleggel is jó szolgálatot tesz, de a meglévő tünetek csökkentése érdekében már ma kezdje el használni!

A gerincnyújtó pad, vagy más néven inverziós pad a testet inverz, azaz fordíott pozícióba helyezi azáltal, hogy a testmagasság megfelelő beállításával, a súlypont megtalálásával a felsőtestet leengedi, a lábakat pedig felfelé emeli. Már egy enyhe dőlésszög is segítségünkre lehet a gerincproblémák okozta fájdalom leküzdésében, mivel a gerinccsigolyák a gravitáció hatására eltávolodnak, mindegy széthúzódnak egymástól. A megszokott, mindennapi terhelés megfordul, éppen ellenkező irányból éri a gerincoszlopot, mint normál esetben, így a csigolyák és ínszalagok tehermentesítődnek erre az időre. Természetesen nem kell teljesen függőleges testhelyzetet felvenni a kívánt hatás eléréséhez, sőt, kezdetben csak kis szög használata ajánlott, amelyet idővel fokozatosan lehet növelni.

Tovább

A stabil felfüggesztésből fakadó testhelyzet nemcsak a gerincoszlopra mért terhelés csökkentésével tud segíteni, de az ízületekre s az izmokra is jó hatással van. Az ízületek megszokott, normál helyzetét is inverzbe teszi, így a tipikus fascia problémák kezelésében is hatékony lehet.

Az izomfeszülés okozta fájdalmak csökkentése is említésre méltó, hiszen a fordított testhelyzet segít az izommerevség leküzdésében. Ragyogó az eszköz az izomzat nyújtására, az izomrövidülésen hatékonyan segít a rendszeres használat. Sporttevékenység utáni nyújtás kivitelezésében verhetetlen, ha egy ilyen eszköz várja otthon esti kocogása után, biztosan nem fogja ellógni a kötelező lenyújtási gyakorlatokat!

A sportos életmódba beiktatva nagyszerűen támogatja a regenerálódást, ellazítja a testet, kiváló relaxációs eszköz.

A gerinc tartóizomzatának a nyújtásában nagy segítség, a serdülő korban lévők hirtelen növekedéséből fakadó fájdalom leküzdésében jó hasznát vehetjük, tehát fiatal- és gyermekkorban sem kell tartózkodni a használatától.

Tovább