CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Hallux Valgus éjszakai bütyökkorrigáló sín (1 pár)- Qmed

Hallux Valgus éjszakai bütyökkorrigáló sín (1 pár)- Qmed

Hallux Valgus éjszakai bütyökkorrigáló sín (1 pár)- Qmed

Termék tulajdonságai:

Az általunk forgalmazott korrigáló sín segít a nagylábujj alapízületeinek a z ellazításában.
A sín fölhelyezést követő időszakban, az eszköz a megrövidült ínszalagot nyújtja meg a nagylábujj középvonalába történő mozgatással.
Jóval hatékonyabban alkalmazható, ha a használatot megelőzően kézzel vagy egy másik eszköz segítségével ellazítja a nagylábujj körüli kötött izomzatot.
A kényelmes viseletet az új, antibakteriális, lélegző és tartós hab bélése teszi lehetővé

További információk:

Oldaliság: 1 pár
Méret: Univerzális

Bővebben
Márka :
QMED
Cikkszám :
GS192D
További adatok
Nincs raktáron
1 990 Ft
Egységár: 995 Ft/db
Részletek

A korrekciós ortézist fekvő-, vagy ülőhelyzetben történő használatra tervezték, járás közben nem használható, mert az nemkívánatos balesetekhez, vagy az eszköz töréséhez vezethet. Az eszköz a járást, cipőviselést akadályozza.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassák el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

 

Adatok
Gyártó
QMED
Cikkszám
GS192D
Hasonló termékek