CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Kindmax kineziológiai tapasz

Kindmax kineziológiai tapasz
Kindmax kineziológiai tapasz
Kindmax kineziológiai tapasz
Kindmax kineziológiai tapasz

Kindmax kineziológiai tapasz

A KINDMAX kineziológiai tapasz izomzatok, ízületek, ínszalagok stabilizálására, tehermentesítésére, gyorsabb regenerálódásra használatos gyógyászati segédeszköz.
Megőrzi a páciens mozgásszabadságát sportolás, rehabilitáció vagy nehéz fizikai munka során. 
Többféle színben kapható.
Bővebben
Márka :
N/A
Cikkszám :
EG054
További adatok
Nincs raktáron
Megszűnt
3 380 Ft
Egységár: 676 Ft/m
Nem vásárolható!
Részletek

Nem korlátozza vagy akadályozza a sport, a munka vagy más mindennapi tevékenység végzése közben.

A KINDMAX kineziológiai tapasz alábbi használati útmutatója csak néhány alapesetet mutat be, melyek a legáltalánosabban előforduló, ízületi és izom fájdalmakra nyújtanak gyorsabb gyógyulást, fájdalom csillapítást, illetve sérülések megelőzését is szolgálják.

Ödémát, végtag duzzanatot természetes módon szüntet meg. A bőr szövetét enyhén megemelve az izületi folyadék könnyen szétoszlik a testben, így az ödémás duzzanat is hamar lecsökken, elmúlik. Sőt, duzzadással járó rovarcsípésekre és viszketés azonnali elmulsztására is használható.

Technikai információk:

* A tapasz hosszanti nyújthatósága: kb 140%. Elasztikussága a bőrrel megegyező.

* Lég- és nedvesség áteresztő

* Ragasztó anyag: acryl. Textil: 100% elasztikus pamut.

* Jó tapadási tulajdonságai erős igénybevételre teszik alkalmassá

* Fokozottan vízálló, pl zuhanyzást bírja, gyorsan szárad.

* A kineziológiai tapasz cseréjét higiéniai szempontok végett kb. 2-3 naponta javasoljuk cserélni. Így elkerülhetőek a különböző bőrproblémák kialakulásai.

* Tapasz felragasztása előtt tisztítsa meg a bőrfelületet, legyen száraz, zsír- és szőrmentes, a minél jobb tapadás érdekében.

FONTOS!

Amennyiben az akril ragasztóanyaggal szembeni allergia veszélye áll fenn, abban az esetben a tapaszt a csuklón egy kisebb bőrfelületen, az alkalmazás előtt tesztelni kell.

Amennyiben a tapasz felrakás után 1 napon belül bőr irritációt, viszketést okozna, akkor ne használja.

Amennyiben a tapasz alatt - felrakás után kb. -3-6 nappal – viszketést tapasztal, abban az esetben óvatosan távolítsa el és hagyja bőrét néhány napig regenerálódni, majd ismételten használhatja, de cserélje sűrűbben.

A tapaszt gyermekek elől elzárva tárolja!

A tapaszt, krónikus betegségek vagy műtétek utáni terápiák esetében professzionálisan képzett gyógytornászok, csontkovácsok, manuál terapeuták, masszőrök stb. használhatják.

Bárki - egészséges páciensek – által is használható gyógyászati segédeszköz, mely ödémára, izom, izületi fájdalmakra, rándulásokra, sport sérülések megelőzésére használandó.

Ellenjavallatok:

Az elasztikus tapasz használatának jelenleg nincsenek ismert mellékhatásai. Mindazonáltal a következő ellenjavallatok esetén a kineziológiai tapasz használatát mellőzni kell:

- nyílt sebek,

- még meg nem gyógyult hegek,

- pergamentszerű bőr, pl. Neurodermitis, CVI St.II/ III. esetén, vagy

- pikkelysömör esetén,

- kötőszöveti-zóna keresztcsont (genitális zóna) a terhesség első három hónapjában,

- ismert akril-allergia.

Minden felhelyezés előtt feltétlenül tisztázni kell, hogy a beteg vett-e be antikoaguláns gyógyszert. Kisebb bevérzések a bőrben hatással lehetnek a kineziológiai tapasz bőrt megemelő tulajdonságára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy szívbetegek alkalmanként viszketési ingerrel, illetve csalánkiütéssel reagálnak a kineziológiai tapaszra.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
EG054
Hasonló termékek