CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Kindmax kineziológiai tapasz

Kindmax kineziológiai tapasz
Kindmax kineziológiai tapasz
Kindmax kineziológiai tapasz
Kindmax kineziológiai tapasz

Kindmax kineziológiai tapasz

A KINDMAX kineziológiai tapasz izomzatok, ízületek, ínszalagok stabilizálására, tehermentesítésére, gyorsabb regenerálódásra használatos gyógyászati segédeszköz.
Megőrzi a páciens mozgásszabadságát sportolás, rehabilitáció vagy nehéz fizikai munka során. 
Többféle színben kapható.
Bővebben
Márka :
N/A
Cikkszám :
EG054
Várható szállítás :
Bizonytalan
További adatok
Nincs raktáron
Megszűnt
3 580 Ft
Egységár: 716 Ft/m
Nem vásárolható!
Részletek

Nem korlátozza vagy akadályozza a sport, a munka vagy más mindennapi tevékenység végzése közben.

A KINDMAX kineziológiai tapasz alábbi használati útmutatója csak néhány alapesetet mutat be, melyek a legáltalánosabban előforduló, ízületi és izom fájdalmakra nyújtanak gyorsabb gyógyulást, fájdalom csillapítást, illetve sérülések megelőzését is szolgálják.

Ödémát, végtag duzzanatot természetes módon szüntet meg. A bőr szövetét enyhén megemelve az izületi folyadék könnyen szétoszlik a testben, így az ödémás duzzanat is hamar lecsökken, elmúlik. Sőt, duzzadással járó rovarcsípésekre és viszketés azonnali elmulsztására is használható.

Technikai információk:

* A tapasz hosszanti nyújthatósága: kb 140%. Elasztikussága a bőrrel megegyező.

* Lég- és nedvesség áteresztő

* Ragasztó anyag: acryl. Textil: 100% elasztikus pamut.

* Jó tapadási tulajdonságai erős igénybevételre teszik alkalmassá

* Fokozottan vízálló, pl zuhanyzást bírja, gyorsan szárad.

* A kineziológiai tapasz cseréjét higiéniai szempontok végett kb. 2-3 naponta javasoljuk cserélni. Így elkerülhetőek a különböző bőrproblémák kialakulásai.

* Tapasz felragasztása előtt tisztítsa meg a bőrfelületet, legyen száraz, zsír- és szőrmentes, a minél jobb tapadás érdekében.

FONTOS!

Amennyiben az akril ragasztóanyaggal szembeni allergia veszélye áll fenn, abban az esetben a tapaszt a csuklón egy kisebb bőrfelületen, az alkalmazás előtt tesztelni kell.

Amennyiben a tapasz felrakás után 1 napon belül bőr irritációt, viszketést okozna, akkor ne használja.

Amennyiben a tapasz alatt - felrakás után kb. -3-6 nappal – viszketést tapasztal, abban az esetben óvatosan távolítsa el és hagyja bőrét néhány napig regenerálódni, majd ismételten használhatja, de cserélje sűrűbben.

A tapaszt gyermekek elől elzárva tárolja!

A tapaszt, krónikus betegségek vagy műtétek utáni terápiák esetében professzionálisan képzett gyógytornászok, csontkovácsok, manuál terapeuták, masszőrök stb. használhatják.

Bárki - egészséges páciensek – által is használható gyógyászati segédeszköz, mely ödémára, izom, izületi fájdalmakra, rándulásokra, sport sérülések megelőzésére használandó.

Ellenjavallatok:

Az elasztikus tapasz használatának jelenleg nincsenek ismert mellékhatásai. Mindazonáltal a következő ellenjavallatok esetén a kineziológiai tapasz használatát mellőzni kell:

- nyílt sebek,

- még meg nem gyógyult hegek,

- pergamentszerű bőr, pl. Neurodermitis, CVI St.II/ III. esetén, vagy

- pikkelysömör esetén,

- kötőszöveti-zóna keresztcsont (genitális zóna) a terhesség első három hónapjában,

- ismert akril-allergia.

Minden felhelyezés előtt feltétlenül tisztázni kell, hogy a beteg vett-e be antikoaguláns gyógyszert. Kisebb bevérzések a bőrben hatással lehetnek a kineziológiai tapasz bőrt megemelő tulajdonságára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy szívbetegek alkalmanként viszketési ingerrel, illetve csalánkiütéssel reagálnak a kineziológiai tapaszra.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
EG054
Hasonló termékek