CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Neo-Tec szobai ionos légtisztító XJ 2000

Neo-Tec szobai ionos légtisztító XJ 2000
Neo-Tec szobai ionos légtisztító XJ 2000
Neo-Tec szobai ionos légtisztító XJ 2000
Neo-Tec szobai ionos légtisztító XJ 2000

Neo-Tec szobai ionos légtisztító XJ 2000

Por, pollen, szmog, bármilyen akár mikroszkopikos méretű lebegő szennyeződések ellen.
A Neo Tec légtisztító a levegőt tisztán és frissen tartja. Otthonunk levegője egészségesebbé válhat segítségével.  Max 25 m2-es alapterületű helyiségbe ajánlott. Nagyobb helyiségben több készülék elhelyezése ajánlott.
A Neotec ionos légtisztító elektrosztatikus elven működik, így nem tartalmaz cserélhető szűrő betétet.
A Neotec légtisztítók ionizálják a szoba levegőjét, mégpedig negatív ionokat állítanak elő. A negatív ionok az élet vitaminjai. Az élő szervezetre kedvező hatással vannak, szemben a pozitív ionokkal, melyeket a modern kor elektromos készülékei szinte egytől egyig nagy mennyiségben termelnek,

Bővebben
Márka :
N/A
Garancia :
24 hónap
Cikkszám :
LT017
Várható szállítás :
1-2 munkanap
További adatok
Raktáron
14 900 Ft
Egységár: 14 900 Ft/db
Részletek

Légtisztítás praktikusan!
A Neo Tec légtisztító a levegőt tisztán és frissen tartja. Otthonunk levegője egészségesebbé válhat segítségével.  Max 25 m2-es alapterületű helyiségbe ajánlott. Nagyobb helyiségben több készülék elhelyezése ajánlott.
A Neotec ionos légtisztító elektrosztatikus elven működik, így nem tartalmaz cserélhető szűrő betétet. Ezáltal a más légtisztítóknál szükséges magas kiadás, melyet a szűrőbetétek jelentenek, itt nem szükségesek, így az üzemeltetés lényegesen gazdaságosabb. Rozsdamentes acél lemezek látják el a szűrő szerepét, melyeket időnként, legalább hetente egyszer le kell törölni, langyos vízzel leöblíteni és megszárítani. Az elektrosztatikus működési elv előnye, hogy nincs alsó méret határ a kiszűrt szennyeződésekre, így a hatékonyság sokkal jobb lehet a hagyományos mechanikus szűrőbetétekkel összehasonlítva.

Nincs mozgó alkatrész, a szoba levegőjét elektrosztatikus elven áramoltatja a készülék. A mozgó alkatrész hiánya egyrészt hangtalan működést eredményez, valamint energiatakarékos így költség-hatékony üzemeltetést biztosít. Továbbá sokkal hosszabb élettartamot eredményez szervizelés nélkül.

A Neotec légtisztítók ionizálják a szoba levegőjét, mégpedig negatív ionokat állítanak elő. A negatív ionok az élet vitaminjai. Az élő szervezetre kedvező hatással vannak, szemben a pozitív ionokkal, melyeket a modern kor elektromos készülékei szinte egytől egyig nagy mennyiségben termelnek, lerontva ezáltal az életterünket. Így a levegő tisztításán túl annak negatív ion túlsúlyát előidézve duplán hasznos hatást fejtenek. A negatív ionok kedvező hatásait legújabb kori kutatások mutatták ki és számos modern eszköz alkalmazza azok szervezetre gyakorolt kedvező hatásait a gyógyászattól kezdve a kozmetikai iparon át a légkezelőkig és egyéb háztartási készülékekig.


A légtisztító jellemzői:
Összegyűjti a port, a pollent.
Közömbösíti a kellemetlen szagokat (pl.: dohányfüst).
Nincs cserére szoruló szűrő, így a légtisztító üzemeltetése gazdaságos.
Gépkocsiban szivargyújtóról is működtethető.

Az XJ-2000-es légtisztító készülék használatával a szoba negatív ion szintje megközelítheti a vízesésekét, megtöltve a levegőt a friss eső tiszta illatával, megsemmisítve ezzel a kellemetlen szagokat és egészséges környezetet teremt.
 
Az XJ-2000-es légtisztító készülék egyedülálló módon megtervezett szennyeződés gyűjtő lemezei magukhoz vonzzák a levegőben lévő porszemcséket, polleneket, a penészgombák spóráit, a háziállatok szagát, sőt, még a cigarettafüstöt is. A légtisztító készülék megakadályozhatja akár a penészesedés kialakulását is. Az összegyűjtött szennyeződés a légtisztító lemezek kiemelésével biztonságosan és egyszerűen eltávolítható.

Műszaki jellemzők
Feszültség: AC/DC 12-16 V
Teljesítmény: 6 W
Negatív ion kibocsátás: ≥ 1 x 106 / cm3
Aktív oxigén koncentráció: < 0.06 ppm
Kapacitás: 25 m2
Méret: 300 x 180 x 95 mm
Súly: 1280 g


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
LT017
Hasonló termékek