CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

PM 100 Pulzoximéter

PM 100 Pulzoximéter

PM 100 Pulzoximéter

A termék jellemzői:

A termék feladata a pulzus és oxigéntelítettség mérése és ezek eredményeinek megjelenítése oszlop- vagy hullámgrafikon formában.
A kijelző két színben világító OLED kijelző. a kijelzőt 360 fokban ellehet forgatni. A fényerőssége állítható 10 különböző fokozatban. A készülék kezelése egyszerű, egy gombnyomással kezelhető.
A készülék a mérés után 8 másodperccel kikapcsol. Az elem töltöttségi szintjét a készülék kijelzi

Bővebben
Márka :
MEDISANA
Garancia :
12 hónap
Cikkszám :
ID272
Várható szállítás :
3-5 munkanap
További adatok
Nincs raktáron
27 580 Ft
Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

Adatok
Gyártó
MEDISANA
Cikkszám
ID272
Hasonló termékek