CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

PVC lepedő 200 x 120 cm

PVC lepedő 200 x 120 cm

PVC lepedő 200 x 120 cm

A termék jellemzői:

A boltunkban forgalmazott termékünk PVC fóliából készített ágyvédő lepedő. Ha a lepedőt az ágyfelületre helyezzük, a matrac védve lesz a folyékony szennyeződésektől. Kórházi és otthoni betegápolásban egyaránt használt.
Méret: 200 x 120 cm

Bővebben
Márka :
N/A
Cikkszám :
GS003
További adatok
Raktáron
2 390 Ft
2 390 Ft
Részletek

Ez a termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben, az igen drága matracok élettartamát többszörösére növeli!


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassák el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
GS003
Hasonló termékek