CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

PVC lepedő 200 x 120 cm

PVC lepedő 200 x 120 cm

PVC lepedő 200 x 120 cm

A termék jellemzői:

A boltunkban forgalmazott termékünk PVC fóliából készített ágyvédő lepedő. Ha a lepedőt az ágyfelületre helyezzük, a matrac védve lesz a folyékony szennyeződésektől. Kórházi és otthoni betegápolásban egyaránt használt.
Méret: 200 x 120 cm

Bővebben
Cikkszám :
GS003
További adatok
Raktáron
2 390 Ft
Részletek

Ez a termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben, az igen drága matracok élettartamát többszörösére növeli!


 

Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassa el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

 

Adatok
Cikkszám
GS003
Hasonló termékek