CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Elektromos kerekesszékek

A gondtalanabb, korlátlanabb élet lehetőségéhez segíti hozzá használóját egy mai, modern, elektromos kerekesszék. Aki minél kevesebb kompromisszummal szeretné a székhez kötöttség adottságait kiaknázni és teljesebb életet szeretne élni, az biztosan beruház egy akkumulátorral működtetett kerekesszékbe. Tévedés azt hinni, hogy csak a nagyon rossz fizikai állapotú, akár végtagbénult vagy végtaghiányos személyek közlekednek ilyennel, épp ellenkezőleg! Az a mozgássérült, aki magabiztos mozgásra, egyszerűbb közlekedésre és kevesebb kiszolgáltatottságra vágyik, elektromos kerekesszékkel él!

Tovább

A huszonegyedik században az egyik legdinamikusabban fejlődő technológia az akkumulátoroké, hiszen az életünket körülvevő mindenféle eszközben jelen vannak és a velük szemben támasztott elvárás, az üzemidő hosszának igénye egyre nő. Ez természetesen az elektromosan meghajtott kerekesszékekre is jó hatással van, mivel a megtett hatótáv egyre nő, mára akár már az egy feltöltéssel megetett 35-40 kilométer sem számít kiemelkedőnek.

Ezek a modern székek már kisebb akadályok leküzdésére is magabiztosan képesek, így egy-egy küszöbön áthaladás egyáltalán nem jelenthet számukra gondot.

A kis helyen való szállíthatóság, a minél kisebb súly, az egyszerű összecsukhatóság igénye is megjelent ezekkel az eszközökkel szemben, így népszerűek a kompakt kivitelben készített változatok, amelyek személygépjárművek csomagtartóiban is egyszerűen elférnek, repülőn is könnyebben szállíthatóak.

Az elektromos kerekesszékek egyszerűen irányíthatóak a karfán található vezérlők segítségével, amelyek szinte gyerekjátékká teszik az irányítást. Ez első két bolygó kerék segítségével végezhető a kanyarodás, az eszköz akár a saját tengelye körül is képes elforogni, így valóban rendkívül kis helyen is elfér, szűk helyeken is lehetséges vele a manőverezést.

Ha dinamikus, aktív életre vágyik kerekesszékesként is a mindennapokban, próbálja ki a kézi vezérlésű elektromos kerekesszékeinket, és utána már nem is fog másra vágyni! Kollégáink szakértő segítséget nyújtanak a választásban, keressen bennünket bizalommal!

Tovább