CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Vércukor, koleszterin és triglicerid mérők

GL003

A termék tulajdonságai:

Az általunk forgalmazott termékünk vércukormérőt és tesztcsíkokat is tartalmaz. A készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra egyaránt alkalmas, lehetővé téve, hogy a cukorbetegek saját maguk is ellenőrizni tudják a vércukorszintjüket.

Tovább
Raktáron
4 990 Ft
GL020

A Wellmed Easy Touch GU vércukor és húgysav mérő funkcióval rendelkező, ellenőrző rendszer tökéletesen alkalmas könnyen kezelhetősége miatt otthoni használatra.
Ujjbegyből vett, friss kapilláris teljes vérből mér.
Elektróda alapú bio szenzoros technikával működő vércukor és húgysav mérő eszköz.

Tovább
Raktáron
8 700 Ft
GL018
A Wellmed Easy Touch GC vércukor és koleszterin mérő funcióval rendelkező, ellenőrző rendszer tökéletesen alkalmas könnyen kezelhetősége miatt otthoni vércukormérés használatára.

Ujjbegyből vett, friss kapilláris teljes vérből mér. Elektróda alapú bioszenzoros technikával működő vércukor és koleszterinszint mérő eszköz.

Tovább
Raktáron
18 900 Ft
GL019

Tulajdonságok:

A boltunkban forgalmazott termékünk a Wellmed Easy Touch GCU készülék három feladatot lát el. Méri a vércukor szintet, de a koleszterint és a húgysavat is. Az eszköz az elektróda alapú bio szenzoros technikával mér. A könnyű és egyszerű kezelése folytán ideális akár az otthoni használatra.

A készülék az ujjbegyből vett, friss kapilláris vérből mér.

Tovább
Raktáron
20 900 Ft