CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Matracok ápolási ágyakhoz

Az ágyhoz kötött életmód- akár csak időleges, akár tartós- egyik leglényegesebb eleme az ágy, amelyben a beteg a mindennapjait kénytelen eltölteni. Az ápolási ágyak szerepe világos: könnyebb mozgathatóság, nagyobb szabadság az ápoltnak és az ápolónak egyaránt.

Fontos azonban hangsúlyozni azt is, hogy nem mindegy, milyen matrac kerül a beteg ágyába, ugyanis ezesetben nem hagyományos igénybevételről van szó, akár egy hétköznapi ágyban.

Tovább

A legfőbb szempont a kényelem. Az ágyhoz kötött beteg szinte a nap huszonnégy órájában az ágyban éli az életét, így egyáltalán nem mindegy hogy azt milyen kényelmes (vagy kényelmetlen) matracon teszi. Az ápolási ágyak kereszt rudazatai nem hagyományos ágyrácsnak feleltethetők meg, hiszen annál jóval keményebb anyagból, nemritkán fémből vannak. Erre egy egyszerű ágymatracot rakni vétek, hiszen az ápolt számára ez már rövid távon rendkívül kényelmetlenné válna.

A másik fontos szempont a vásárlásnál a funkcionalitás. Az elektromos (vagy manuális) ápolási ágyak célja a beteg mozgatása, tehát az ágyak több ponton elmozdíthatóak, amely mozgást a matracnak zökkenőmentesen követnie kell. Egy hétköznapi, bútoráruházban kapható szivacsmatrac erre nem. vagy csak rövid ideig lenne képes, hiszen nem tudja úgy követni az ágy mozgását, ahogy szükséges, és hamar tönkre is menne.

Ezért mindenképpen egy megfelelően illeszkedő, optimális keménységű matracot vásároljon a kiválasztott betegágyba!

Tovább