CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Járókeretek, rollátorok

A járókeretek és rollátorok a járóbotoknál nagyobb stabilitást nyújtanak a mozgásukban nehezített felhasználóknak.
Mivel a járókeretek 4 ponton támasztanak alá, sokkal biztonságosabbá teszik a helyváltoztatást, segítenek az egyensúly megtartásában. A rollátorok kerekeken gurulnak, alkalmasak arra, hogy ráülve megpihenjen a használója. A rögzíthető kosár maximum 5 kg-ig terhelhető, könnyebbé téve kisebb bevásárlást. A járókeretek és rollátorok lakásban és kültéren egyaránt használhatóak. A járókereteknél a lábak, míg a rollátoroknál a karok állíthatóak, ezzel az optimális magasságot tudjuk biztosítani használat közben.  

Tovább

A járókeretek fix vagy összecsukható kivitleben készülnek. Mindkét típusnál a lábak állítható magasságúak.
A lépegető járókeretek nem igénylik minden lépésnél az eszköz felemelését, ezzel kímélik a csuklót.
A felállást segítő járókeret a négy fogantyú kialakításával lényegesen egyszerűbbé teszi az ülésből történő felemelkedést.
Választható nagy teherbírású járókeret, amely a felhasznált anyagoknak köszönhetően biztonságosan használható a nagyobb igénybevétel mellett is.
A rollátorok súlya alapján is nagy eltérések vannak az egyes típusok között. Igen népszerűek a könnyű, vagy akár ultrakönnyű eszközeink. Minden rollátor összecsukható, ezáltal a szállítása kisebb helyet igényel. Az ülőfelület méret, háttámla kivitele szintén fontos szempont lehet a választásnál.

Tovább