CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Járókeretek, rollátorok

A járókeretek és rollátorok a járóbotoknál nagyobb stabilitást nyújtanak a mozgásukban nehezített felhasználóknak.
Mivel a járókeretek 4 ponton támasztanak alá, sokkal biztonságosabbá teszik a helyváltoztatást, segítenek az egyensúly megtartásában. A rollátorok kerekeken gurulnak, alkalmasak arra, hogy ráülve megpihenjen a használója. A rögzíthető kosár maximum 5 kg-ig terhelhető, könnyebbé téve kisebb bevásárlást. A járókeretek és rollátorok lakásban és kültéren egyaránt használhatóak. A járókereteknél a lábak, míg a rollátoroknál a karok állíthatóak, ezzel az optimális magasságot tudjuk biztosítani használat közben.  

Tovább

A járókeretek fix vagy összecsukható kivitleben készülnek. Mindkét típusnál a lábak állítható magasságúak.
A lépegető járókeretek nem igénylik minden lépésnél az eszköz felemelését, ezzel kímélik a csuklót.
A felállást segítő járókeret a négy fogantyú kialakításával lényegesen egyszerűbbé teszi az ülésből történő felemelkedést.
Választható nagy teherbírású járókeret, amely a felhasznált anyagoknak köszönhetően biztonságosan használható a nagyobb igénybevétel mellett is.
A rollátorok súlya alapján is nagy eltérések vannak az egyes típusok között. Igen népszerűek a könnyű, vagy akár ultrakönnyű eszközeink. Minden rollátor összecsukható, ezáltal a szállítása kisebb helyet igényel. Az ülőfelület méret, háttámla kivitele szintén fontos szempont lehet a választásnál.

A rollátor olyan eszköz, amely segítséget nyújt a mozgásukban korlátozott embereknek. Az eszköz a járás könnyítésére szolgál, és a különböző típusai különböző funkciókat kínálnak. A rollátorok általában kerekekkel, üléssel, fékkel és egy vázzal rendelkeznek, amelynek két oldalán fogantyúk találhatók.

A rollátorokat általában az idősebb emberek használják, akiknél a járás nehézségeket okoz. Az eszköz használata segíthet a láb- és hátproblémákkal küzdőknek, valamint azoknak, akik bizonytalanok a járásukban. A rollátorok nagyon könnyen kezelhetők, és általában könnyűek, így könnyen mozgathatók.

A rollátorok különböző típusai között találhatók az egyszerű, alapvető modell, amely csak a járást segíti, valamint az összecsukható és tárolható változatok, amelyek könnyedén tárolhatók és szállíthatók. Az összecsukható változatok akár autóban is könnyen szállíthatók, így ideálisak azok számára, akik szeretnének utazni vagy mozgékonyak maradni.

A rollátorok segítenek az embereknek megtartani az önállóságukat és a mobilitásukat, lehetővé téve számukra, hogy különböző tevékenységeket végezzenek, például sétálni, bevásárolni vagy utazni. A rollátoroknak számos előnye van, többek között a fizikai egészség javítása, a mentális egészség javítása, az önállóság megőrzése, az életminőség javítása és a balesetek megelőzése.

Fontos megjegyezni, hogy a megfelelő rollátor kiválasztása fontos szerepet játszik az eszköz hatékonyságában és biztonságában. A megfelelő méret, kialakítás és funkciók kiválasztásához ajánlott szakember segítségét kérni.

Tovább