CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Kapaszkodók

A fürdőszobai kapaszkodók olyan eszközök, amelyek segítik a mozgássérült, idős vagy beteg emberek napi higiéniáját és tisztálkodását a fürdőszobában. Ezek az eszközök hozzájárulnak a biztonságosabb és kényelmesebb fürdéshez, mivel segítenek a felállásban, leülésben, és az egyensúly megtartásában.

A fürdőszobai kapaszkodók széles választéka érhető el a piacon. A leggyakoribb típusok közé tartoznak a falra rögzített kapaszkodók, amelyek biztosítják a stabil támogatást a felkeléshez és leüléshez a zuhanyzóban vagy a fürdőkádban. Ezek a kapaszkodók tartós anyagból készülnek, és akár 150 kilogrammos terhelést is képesek elviselni.

A fürdőszoba kapaszkodók közé tartoznak a mobil kapaszkodók is, amelyeket kifejezetten mozgássérült emberek számára fejlesztettek ki. Ezek a kapaszkodók általában önmagukban is stabilak, mivel aljukon tapadókorongok vannak. Ezek az eszközök könnyen mozgathatók, és bármikor eltávolíthatók a fürdőszobából.

Az ülő kapaszkodók szintén kaphatók a piacon, amelyek lehetővé teszik a betegek számára, hogy biztonságosan üljenek, miközben a zuhany alatt állnak vagy a kádban ülnek. Ezek az eszközök kényelmes párnázással vannak ellátva, és a tervezésüknek köszönhetően nem csúsznak el.

Összességében a fürdőszobai kapaszkodók különösen fontosak a mozgáskorlátozott emberek számára, mivel segítik a biztonságosabb és kényelmesebb fürdést. Ezek az eszközök lehetővé teszik a betegek számára, hogy önállóan végezhessék a napi higiéniájukat a fürdőszobában, anélkül hogy aggódnának az egyensúlyuk vagy a sérüléseik miatt.

Tovább