CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Betegemelő liftek

A betegemelő liftekkel korábban csak kórházakban találkozhattunk, mára azonban akár otthoni használatra is elérhetőek, ha a családban valaki ideiglenesen, vagy tartósan fizikai ellátásra szorul, és más módon nem mobilizálható.

A betegemelő lift legjobb tulajdonsága, hogy nem kell óriási erőfeszítéssel "többkezes" műveleteket végrehajtani, mivel ez az emelőkaros gép felemeli helyettünk a beteget és segít elmozdítani a kívánt helyre. Egy lelógó hámba beleülteteve gépi erővel válik mozgathatóvá a test, így megkönnyítve az egyik helyről a másikra való mozgatást.

Ha az Ön otthonában szüksége lenne egy ilyen eszközre, forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább

A betegemelő liftre olyan háztartásokban van szükség, ahol mozgássérült ember tartós ellátásáról kell gondoskodni. Az eszköz segítségünkre van a beteg testének mozgatásában, mindegy hogy a tisztálkodásban kell a segítségére lenni, vagy a lakáson belül egyik helyről a másikra mozdítani.

A betegemelő lift tehermentesíti a beteget gondozó személyt, hiszen elvégzi helyette azt a feladatot hogy a mozgásképtelen ember testét saját testének fizikai erejével, akár kínszenvedés árán mozgassa, nincs szükség több személy jelenlétére a betegemelésben.

Egy hám segítségével tudjuk gépi erő alkalmazásával felemelni a testet, ez lerövidíti a mozgatással töltött időt, leveszi az ápoló válláról a cipekedés terhét, ez a beteg önbecsülésének is jót tesz, hiszen gyorsabbá és  kényelmesebbé válnak a napi rutinok, emberi "beavatkozás" nélkül.

Kínálatunkban többféle betegemelő liftet talál az egyszerűtől a csúcstechnológiásig.

Tovább