CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Kineziológiai tapaszok

A kineziológiai tapaszt viselők száma egyre gyarapszik, és körükben nem csak sportolókat találunk. A "tape"-elés nagy népszerűségnek örvend világszerte, hiszen fájdalommentes és kíméletes gyógyászati segédeszközről van szó, a közhiedelemmel ellentétben gyógyszert nem tartalmaz.

A kineziotapasz egy rugalmas, ragtapaszhoz hasonló szalag, amely fizikoterápia kiegészítő eszközeként, vagy kisebb balesetek, ficamok utáni rehabilitáció részeként használható.

 

Tovább

A kineziológiai tapasz azon az elven nyugszik, hogy a tapasz a bőrünkre tapadva erősen, de fájdalommentesen és folyamatosan felhúzza a bőrt és az alatta lévő szöveteket, segítve a nyirokfolyadék áramlását, gyorsabbá téve a vérkeringést, stimulálva a testünket, bekapcsolva öngyógyító folyamatainkat. Mindezek hatására a fájdalom csökkenthető, majd meg is szüntethető.

Legyen szó akár végtagfájdalomról, vagy derékfájásról, húzódásokról, ficamokról, a kineziológiai tapasz egy szelíd gyógymód, ami lerövidíti a regenerálódás idejét. A test szinte bármely felületén használható, hasznos segédeszköz. A felhelyezés után megkezdődik a receptorok ingerlése, az agyi ingerre adott válaszreakció nyomán csökken a fájdalomérzet. 

Megtámasztja az izmokat és ízületeket, segít megelőzni az izomgörcsök bekövetkezését is.

A változatos színvilág nem véletlen, a kineziológiai tapasz a színterápia eszközével is él, hiszen a különböző színeket használva különféle irányokba terelhetjük lelikiállapotunkat, ezzel egészségi állapotunkat. A meleg színek energetizáló, a hideg színek pedig nyugtató hatással bírnak.

Szakszerű felhelyezése elengedhetetlen, amennyiben nem ismer kinezioterapeutát, állunk rendelkezésére elérhetőségeink egyikén! Kérdés esetén keresse kollégánkat!

Tovább