CIB bankkártyás fizetés

Szállítás. átvétel

Házhozszálíláts futrászolgálattal (GLS, SPRINTER)

FOXPOST Parcel locker

Fogyasztó Barát

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

E-mail: [admin@gyogyaszfutar.hu]   
(Kérjük kérdését elsősorban írásban tegy fel, vevőszolgálatunk a lehető leggyorsabban válaszol a levelekre)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek! 

Bütyök- és lábujj védők

Ma már a legtöbb hölgynek sok-sok pár cipője van otthon a gardróbban, hiszen a kínálat végtelen, szebbnél szebb darabokat találhatunk kedvünkre. A mai cipők azonban egyre silányabb minőségűek, egyre kevésbé illeszkednek a láb formájához, ennek következménye, hogy mind többen szenvednek a különféle lábfejbetegségektől, amelyek elsősorban lábujjaink deformitását jelentik. Kalapácsujj, bütyök, tyúkszem, kidörzsölődött sarok keserítik meg mindennapjainkat, amelyeknek hosszú távon műtéti beavatkozás is lehet a vége, ezért érdemes még a tünetek kialakulásakor tenni a probléma ellen.

Webáruházunkban kedvező áron talál különféle korrigáló eszközöket a sínektől a párnán át a lábujj elválasztóig!

Előzze meg a kalapácsujj kialakulását!

Tovább

A hölgyek előszeretettel sanyargatják magukat gyönyörű cipőcsodák viselésével már egészen fiatal koruktól kezdve, de akkor még nem gondolnak rá, hogy hosszú távon a gerincüknek, közép távon betig a lábfejüknek ártanak ezzel. Ma már nem is feltétlenül szükséges magassarkú cipőt hordani ahhoz, hogy különféle lábfej- és lábujjproblémáink alakuljanak ki, hiszen a divatipar önti ránk folyamatosan az új kollekciókat, nem csak ruházat, de cipők formájában. A sorozatgyártott, olcsó cipők korában élünk, ezek a lábbelik egyáltalán nem követik a lábfej formáját, kíméletlenül elbánnak a beléjük szuszakolt lábujjainkkal.

Egyre többen szenvednek a kalapácsujj tünetétől, amely nevét arról kapta, hogy kalapács formájában görbülnek meg a lábujjak annak következményeként hogy a lábujj alapperc feszítő és hajlító izmainak egyensúlya megbomlik. Az alapperc kiemelkedik, a középperc pedig lesüllyed, így jön létre ez a furcsa görbület a lábujjunkon, amit kalapácsujjnak hívnak. A lábujj görbülésével elkezdődik a bőr folyamatos dörzsölődése a cipőhöz, ez pedig egyenes út a bütykök kialakulásához.

Már a tünetek kialakulásának kezdetén érdemes bütyök- és lábujjvédők használatába kezdeni, ezzel megelőzhetővé válik egy későbbi műtéti beavatkozás is.

Válogasson kínálatunk széles skálájáról, előzze meg a bajt!

Tovább