CIB bankkártyás fizetés

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Gyógyászfutár Gyógyászati webáruház

Bütyök- és lábujj védők

-12%
LA015

Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!
A Valgus Med II. két szilikon gyűrűvel rendelkezik, így segít a 2. és 3. lábujjak elválasztásában is.

1db 1pár bütyökvédőt tartalmaz

Tovább
Raktáron
1 560 Ft
1 370 Ft
-28%
NWA-502

A termék tulajdonságai:

Bütyök korrekciójára szolgáló éjszakai sín. A tépőzáras pánt segítségével szabályozható a méret és a nagylábujj dőlésszöge.

Tovább
Raktáron
2 750 Ft
1 990 Ft
LA061

A forgalmazott lábujj távtartó segít helyes pozícióban tartania lábujjakat, ezzel hozzájárulhat, hogy a kellemetlen lábbelik viselése okozta fájdalmakat enyhítse. A feszessé vált ínszalagok a termék viselését követően lazulnak és  a lábujjak visszanyerik eredeti tartásukat.

A termék bőrbarát és tartós szilikon anyagból készült. Ajánlott éjszaka és nyugalmi állapotban viselni, így jobban érvényesül a hatékonysága.

Tovább
Raktáron
1 560 Ft
LA060

A forgalomba hozott lábujj távtartó segít helyes pozícióban tartani a lábujjakat. Ez jelentősen csökkenti a kényelmetlen lábbelik okozta fájdalmakat, valamint megkönnyíti a járást.

A rendszeres használatot követően a túlzottan megterhelt, feszessé vált ínszalagok ellazulnak. A lábujjak tartása pedig visszarendeződik az eredeti formációba.

Az extra és rugalmas szilikonjának köszönhetően az eszközt bármely lábbeliben kényelmesen viselheti. A cipőben való viseléshez fokozatosan szokjon hozzá.

Tovább
Raktáron
1 390 Ft
LA062

A termék leírása:

Az általunk forgalmazásba hozott,  lábujj tartó segít megfelelő pozícióba helyezni a lábujjat, ezzel jelentősen csökkenti a fájdalmat, amely a kényelmetlen lábbeli okozhat. A lábujj tartó a feszes ínszalagokat ellazítja, így a lábujjak visszanyerik eredeti tartásukat.

A nagylábujjon elhelyezett szilikon párna a bütyök védelmét szolgálja, ezzel enyhíti az ujj deformitásokból eredő kellemetlen érzést.

Tovább
Raktáron
1 560 Ft
TP116

A splayfoot kötés rugalmas és kényelmes használatot biztosít. Használatával a lábat folyamatosan javítja, formálja, hogy az újra a természetes formáját nyerhesse vissza.

Tovább
Raktáron
4 730 Ft
LA037

A termék jellemzői:

Lábujj korrekciós pad, állítható, elasztikus pánttal
Kalapácsujj korrigáló
Akár 3 lábujj egyidejű korrekciója
Csomag tartalma: 1 darab

A termék kizárólag otthoni használatra alkalmas!

Tovább
Raktáron
2 500 Ft
OR142

A termék tulajdonságai:

Kényelmes bütyökvédő szilikonnal bélelt rugalmas textilből, mely csökkenti a bütyök okozta kellemetlen fájdalmat és megvédi a nagylábujj külső oldalát a kidörzsölődéstől.

Tovább
Raktáron
2 690 Ft
GS192D

Termék tulajdonságai:

Az általunk forgalmazott korrigáló sín segít a nagylábujj alapízületeinek a z ellazításában.
A sín fölhelyezést követő időszakban, az eszköz a megrövidült ínszalagot nyújtja meg a nagylábujj középvonalába történő mozgatással.
Jóval hatékonyabban alkalmazható, ha a használatot megelőzően kézzel vagy egy másik eszköz segítségével ellazítja a nagylábujj körüli kötött izomzatot.
A kényelmes viseletet az új, antibakteriális, lélegző és tartós hab bélése teszi lehetővé

További információk:

Oldaliság: 1 pár
Méret: Univerzális

Tovább
Raktáron
2 190 Ft
LA004

Speciális hab párna második ujjra húzható rugalmas pánttal. Védi a kalapácsujjat a cipő által okozott dörzsölésektől.

Az Uriel kalapácsujj kiegyenesítő a kalapácsujj védelmére és kezelésére szolgál. A speciális hab anyag előnyei: puha és sima mint a saját bőrünk, kellemes viselni. Emlékező tulajdonságú, optimálisan rásimul minden lábkontúrra, nem csúszik el, és hordás után azonnal felveszi eredeti alakját. Használat után szappannal lemosható, szükség esetén fertőtleníthető, azaz higiénikusabb mint más anyagok. Kopásálló és többszöri használatra alkalmas.

A doboz egy darab kiegyenesítőt tartalmaz!

Tovább
Raktáron
1 990 Ft
LA001

Hajlékony henger, szilikonos tyúkszemvédő párnával. Megakadályozza, csökkenti a dörzsölés okozta fájdalmat, nyugtatja az irritált bőrfelületet. Használata ajánlott bőrkeményedés, tyúkszem, víz- és vérhólyag, kalapácsujj okozta fájdalmak enyítésére, és kialakulásának megelőzésre.

Tovább
Raktáron
980 Ft
LA035

Enyhe vagy közepes fokú öregujj deformitásra, a hallux valgus kezelésére, korrekciójára, a műtét utáni állapot kezelésére használható.
Minden lépésnél támaszt nyújt a lábnak. Mellékhatás nélkül védi a bütyköt, miközben korrigálja az öregujjban bekövetkezett elváltozást. Csökkenti az ízületi gyulladás kialakulásának veszélyét, valamint lerövidíti a műtét utáni rehabilitációt.
Éjszakai és nappali használatra egyaránt alkalmas. Megelőzésre valamint kezelésre is használható a páciens lábának állapotától függően.
A legtöbb cipőben elfér.
Sportolás közben is viselhető.

Csomag tartalma 1db

Tovább
Raktáron
2 520 Ft
LA032

Termék jellemzői:

A csomag tartalma: 1 pár (2 db)
Vékony szilikon lábujj elválasztó lapocska
A szilikon alátámasztó fejek elválasztja az egymásnak nyomódó lábujjakat

Tovább
Raktáron
2 480 Ft
LA043

A termék tulajdonságai:

Széles, ergonomikus kialakítású lábujj elválasztó, rögzítő gyűrűvel

Az eszköz szétválasztja és pozicionálja a egymásra csúszott ujjakat

A csomagban: 2 darab (1 pár)

Tovább
Raktáron
1 990 Ft
TP025
A Gel Line puha gélből készült. Két lábujj között kialakult fájdalmat vagy érzékenységet csökkenti.
A puha gél kipárnázza és védelmet biztosít az érintett területen.
Használata kifejezetten ajánlott gyulladt, vízhólyagos, vagy tyúkszemes lábujjak esetében.
1 méret
Tovább
Raktáron
430 Ft